Wie ben ik ?

Massagetherapie

Voetreflexologie

De idee is ontstaan vanuit een eigen ervaring met spierpijn. Op zoek naar hulp ben ik bewust geworden van wat er gaande was. Via yoga, voedingsadvies, mindfullness,  maar nog veel meer door te ervaren wat het effect is van verschillende soorten massages, heb ik gevoeld dat ik mijn eigenschappen, kwaliteiten en de ondertussen verworven kennis daarin kon ontplooien.


Ik volgde opleidingen in massagetherapie en voetreflexologie en specialiseer mij nog steeds verder via aanvullende cursussen en workshops.


Mijn handen zijn mijn kracht. Iemand heeft mij ooit gezegd: “Je hebt magische handen, ga er iets mee doen!” Dit heeft geresulteerd in een praktijk voor massage.


Het boeit mij om mensen te kunnen laten bewust worden dat onze westerse levenswijze een grote impact heeft op ons. Via massagetherapie laat ik voelen hoe lichaam en geest tot rust komen, wat er dan voor zorgt dat onze levensenergie vloeiender stroomt. Het oplossen van blokkages zorgt er dan weer voor dat onze beweeglijkheid soepeler wordt. Erkend lid van :


                                                          

Carla GYSELINCK - Bevrijdingsstraat 18 - 9700 Oudenaarde          ELYSIA           info@elysia-massagetherapie.be - GSM +32 (0)496 027058